Hálózati naptár

Az email-szolgáltatások mellett ügyfeleink részére hálózati naptár szolgáltatást is biztosítunk, mely segítségével az emaileik mellett központi helyen vezethetik online naptárjukat, naptárjaikat is.

Csakúgy mint az emailezést, a hálózati naptár funkcionalitást különböző operációs rendszerek (Windows, IOS, Android) különböző szoftverek (Lightning, S Planner, Outlook, stb.) segítségével kezelik. Ennek megfelelően különböző szabványos felületeket biztosítunk a különböző szoftverek részére, melyekkel ugyanazok a hálózati naptárak érhetők el. Így lehetséges az, hogy naptárunkat pl. Windowsos környezetben, Outlook segítségével és Androidos telefonunkon is elérjük és használjuk. Ezek mellett e naptárak a webmail felületen keresztül is elérhetők.

A hálózati naptárak a következő felületeken keresztül érhetők el.

iCalendar (ICS)

Hálózati naptárunkat a következő formában vegyük fel:

https://www.netinform.hu/horde/rpc.php/calendars/<login név>/calendar:<login név>/

A <login név> helyére mindkét esetben a saját levelezőrendszerének login nevét írja! Jelszavát is adja majd meg a megfelelő helyen!

Microsoft Exchange

Ha Ön Microsoft Exchange kompatibilis szoftvert használ, akkor a beállítások a következők:

Email address: <emailcím>
Domain/username: \<login név>
Password: <jelszó>
Exchange server: www.netinform.hu
Secure connection (SSL): yes
Client certificate: no

Természetesen az <emailcím> helyett az Ön emailcímét, a <login név> helyett az Ön login nevét (ez általában megegyezik az emailcímmel), a <jelszó> helyett pedig az Ön jelszavát adja meg.

Webmail

Jelentkezzen be a webmail felületen, hálózati naptárát, naptárjait ott is megtalálja.

 
 
Netinform Debian powered Apache powered MySQL powered PHP powered Driven by DokuWiki