Megoldások

A Netinform Szolgáltató Kft. különböző területeken próbál magas színvonalú megoldásokat nyújtani ügyfelei számára.

Ezek közül néhányat kiemelnénk itt:

Linux megoldások

Speciális célszerverek Linux alapon.

Évek óta üzemeltetünk szerver számítógépeket vállalati hálózatokon belül, azok és az internet határán, illetve az interneten. Ezek fájl- és nyomtatószerverek, tűzfalak, web- és mailszerverek, adatbázisszerverek és egyéb speciális feladatot ellátó számítógépek.

Némelyik asztali PC kivitelű, némelyik többprocesszoros, egészen komoly dolog.

Bővebben: Linux megoldások

Stratégia

Akik komolyan gondolják, hosszú távon gondolkodnak, előre gondolkodnak. Fontos meghatározni azokat a főbb irányvonalakat, melyek mentén a cég informatikai rendszere az elkövetkezendő években fejlődni fog. Van, amit érdemes előre látni, amivel érdemes előre számolni.

Egy jól felépített stratégia alapvetően meghatározza a számítástechnikai hátteret, az infrastruktúrát, annak jövőjét.

A számítástechnikai infrastruktúra pedig egy fontos dolog, fontos, hogy rendben legyen.

Tervezés

Segítünk partnereinknek a számítástechnikai rendszerük megtervezésében, speciális feladatok megoldásának megtalálásában, és a fejlesztés, üzemeltetés megtervezésében is.

Ez általában egy hosszútávú együttműködés keretében történik.

Néha az a legszerencsésebb, ha különválik a tervezés és a kivitelezés, ha nem mi valósítjuk meg a saját terveinket. Más meg azt szereti, ha minden egy kézben van. Lehet így is és úgy is.

Kivitelezés

Megvalósítunk komplett beruházásokat, de egyszerűbb, egyedi feladatokat is.

Szívesen szállítunk szerver számítógépeket, és munkaállomásokat is. Építünk irodai számítógéphálózatot egy telephelyen belül, de részt vehetünk telephelyek összeköttetésének megvalósításában is.

Bővebben: Kivitelezés

Képzés

Ügyfeleink azért bíznak meg minket egyes számítástechnikai feladataik elvégzésével, mert ők nem értenek hozzájuk. Ez nem baj, ők máshoz értenek.

Néha azonban van helyi rendszergazda, aki képes a hiányzó ismeretek elsajátítására. Ebben tudunk mi segíteni. Amikor egy új dolgot állítunk üzembe, megtanítjuk a személyzetet a szakszerű kezelésre, ami a mindennapi munkához szükséges. Néha még többre is.

A mi szakterületünk a Linux. A linuxos szervereink kezeléséhez, adminisztrációjához szükséges ismereteket át tudjuk adni a helyi szakembereknek, ha szükséges.

Tanácsadás

Gyakran a mi szakértelmünk, tapasztalatunk szükséges egy döntés megfelelő előkészítéséhez. Egy független tanácsadó olyan összefüggéseket is lát, amit mások nem, olyat is észrevesz, ami fölött mások elsiklanak.

Szolgáltatásaink

Ezen az oldalon találhatja szolgáltatásainkat, mint például:

Bővebben: Szolgáltatások

 
 
Netinform Debian powered Apache powered MySQL powered PHP powered Driven by DokuWiki